Egyedi ékszerek, ajándéktárgyak - nem csak zenészeknek!

Kovács-Műhely

Kovács-Műhely

December Napjai (December Daily)

2016. november 29. - kovacsmuhely

Hallottatál már a December Napjai projektről? :) 
Scrapbookos körökben ez egy nagyon kedvelt "projekt"; arról szól, hogy megörökítesz 25 napot a decemberből. Hogy miért jó ez? Segít ráhangolódni az ünnepekre, valamint megtalálni a hideg tél szépségét :) 
Fantasztikus alkotásokat lehet találni a neten! Ahogy megfigyeltem, sokan készítenek egy listát, hogy melyik nap mit szeretnének megörökíteni, majd szebbnél szebb oldalakat készítenek, sok fotóval és még több dekor elemmel.
ég sose csináltam ilyet, viszont idén szeretnék becsatlakozni a December Napjaiba, és el szeretném készíteni a saját albumomat. 
Az instagramon #decemberdaily hashtaggel rengeteg alkotást találhattok majd! És hogy hogyan kezdjetek neki? Azt PanyiZsuzsi nagyon jól összefoglalta ebben a videós posztjában

Itt pedig megtekinthetitek SoadyArt meseszép albumát

Kellemes alkotást kívánok, és ne felejtsd el megmutatni a saját albumodat! :) #decemberdaily 

1_3.png

2_3.png

3_2.png

4_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacs-muhely.blog.hu/api/trackback/id/tr6012145279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása