Egyedi ékszerek, ajándéktárgyak - nem csak zenészeknek!

Kovács-Műhely

Kovács-Műhely

Nyári dekoráció ötletek

2017. július 13. - kovacsmuhely

Nyár, színek, tengerpart, koktélok, friss gyümölcs.. igen.. gyümölcsök... rengeteg gyümölcs... idén főleg ananász. De egyébként dinnye és minden egyéb. Meg kerti partik, akár tematikusak, girlandok, dekorációk....

Ezekhez szeretnék most néhány nyári inspiráló képet mutatni Nektek! :) 

88f5afc9f2f1d752cfaaf12c32b46425.jpg

Mint ahogy írtam, gyümölcsök, ezen a képen ráadásul "szabásmintákkal" együtt. Nyomtassátok ki, vágjátok körbe, és ragasszatok össze két darabot, közte egy madzaggal. Kész is a saját készítésű gyümölcsös girland.

a1.jpg

Ez az egyik személyes kedvencem! Színes, ananászos, nyári. Remek dekoráció kerti partira, de el tudom képzelni, ahogy nyári hangulatot varázsol a lakásba. A színes csipeszek kifejezetten feldobják. 

a2.jpg

Ki mondta, hogy a tobozok csak karácsonyi dekorációk lehetnek? Sárga festékkel, és zöld papírral pillanatok alatt varázsolhatunk belőlük ananászt! :) 

b8303b2a1b65d21a209b3903e4222c46.jpg

Csillámos dekorgumi, több színben, lyukasztó (vagy egy olló, ami helyettesíteni tudja), madzag és kész is a csinos, csillogó, kaktuszos dekor. (Ez egyébként szintén kedvencem. Éljen a kaktusz mánia :) )

c74266cc8d9954051ebed020d768b518.jpg

Egy kis festékkel könnyen feldobhatjuk a kaspókat, cserepeket, az erkély/kert/ablakpárkányok hangulatát.

d.jpg

És még egy girland. Azt hiszem nem igényel magyarázatot :) Dinnyés, summer feliratú, nyomtatható mintával. Egyszerű és nagyszerű. 

d2.jpg

Mint mindig, most sem maradhatnak ki a befőttesüveges dekorációk. Akril-, vagy üvegfestékkel könnyen és gyorsan tudunk dinnyés evőeszköztartót készíteni kerti partira vagy gyerekzsúrra. 

e1.jpg

A koszorúk sem feltétlenül csak karácsonyiak lehetnek. A koktélok díszítésére használt kis esernyőkből (vagy napernyő.. nem tudom pontosan :D) vidám, színes koszorút készíthetünk. Hozzávalók: hungarocell koszorú alap, és rengeteg ernyő :)

f.jpg

A fagyis függőhöz még nyomtatóra sincs szükség. Barna papír / karton a tölcsérnek, különböző színű papírok / kartonok a gömbökhöz, és persze ragasztó és madzag.

t1.jpg

Ez a kagylós, led világításos befőttesüveg nem igényel különösebb kézügyességet, mégis iszonyatosan hangulatos. Az embert rögtön magával ragadja a tengerparti-feeling :) 

t2.jpgA kék szín, a tengeri csillagok és a minimalista dekoráció szintén a tengerparti nyaralások hangulatát idézi.

t3.jpgEz az utolsó tipp szintén a szívem csücske. (Az angol felirat szabad fordítása: Kirázhatod a homokot a cipődből, de sosem fogja elhagyni a lelkedet). A szükséges anyagok: néhány léc / deszka, különböző színű festékek, kagylók, tengeri csillagok, és egy kis ragasztó, amivel ezek rögzíthetők a felületre. Tengerparti nyaralóknak, a tenger szerelmeseinek kötelező :) 

Remélem ötletet adott ez a rövidke pinterest válogatás, és meghozta a kedveteket az alkotáshoz. Írjátok le, melyik volt a kedvencetek, melyiket fogjátok megvalósítani! :) A képeket is szívesen fogadom ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacs-muhely.blog.hu/api/trackback/id/tr3612662103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása